Sammanfattning av året

År 2011 kan inte sammanfattas som mycket annat än magiskt. Det har funnits motgångar och tunga stunder som under alla andra år, men det har sakta hamnat i skuggan över några av livets största händelser. Vi har blivit man och hustru, jag har blivit faster och vi fick ett tydligt plus som innebär att även nästa år kommer bli fantastiskt då vi ska bli föräldrar i slutet på april!

imag0041 (MMS)


Det finns år som man alltid kommer att minnas och gå till historien, och för mig är 2011 ett av dom. En tid som kan beskrivas som att pusselbitarna faller på plats och öden vävs samman. Skulle jag sammanfatta året som varit i några ord så skulle jag använda glädje, trygghet och kärlek. Kanske lite löjligt men jag är fortfarande lyrisk över detta år, bara att bli gift med en helt underbar man och få ett efterlängtat plus konkurrerar ut ALLT annat. Jag kan inte annat än att hoppas att nästa år kommer bjuda på ännu fler fantastiska händelser. Och med pyret som sparkar i magen så kan jag inte annat än anta att vi har en underbar tid framför oss!

Hoppas alla ni läsare får en rolig nyårsafton och ett härligt nytt år!

Publicerat: 2011-12-31 @ 22:04:00


Limmar för fullt

Fast besluten att få tack-korten postade innan år 2011 är över så satt jag och limmade för fullt igår. Och självklart tog limmet slut! Men ikväll ska dom färdigställas så att alla våra gäster kan börja det nya året med en bild på oss ;)
Publicerat: 2011-12-30 @ 10:06:01


Just nu - en liten uppdatering

Vi har fått bröllopsfotona för ett tag sedan och även framkallat ett helt gäng. Vi passade på att göra några förstoringar så nu kan vi stöta på bilder av oss själva lite varstans här hemma ;) Vi är himla nöjda över våra foton i varje fall och våran fotograf Magdalena var super!

Sakta har jag börjat engagera mig i tack-korten. Förhoppningen är att de ska vara klara till jul men jag lovar inget, är lite krasslig och pysselhumöret är inte på topp...

Publicerat: 2011-12-18 @ 20:34:33RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!