Sex veckor kvar!

Nu är det lördag v.30, och lördag v.36 blir vi man och hustru. Plötsligt känns det väldigt nära! :)
Sex ynka veckor kvar tills jag blir Peters fru - det känns fantastiskt!


Publicerat: 2011-07-30 @ 15:39:00


Får inte glömma passen!

Plötsligt kom jag på det! Vi måste ju fixa nya pass båda två inför resan vi ska på i slutet av september då de blev för gamla i våras. Det får vi ju verkligen inte glömma!

Det känns dock lite surt att jag måste skaffa ett pass nu i mitt "gamla" namn då jag inte tror att jag hinner göra ett nytt pass efter bröllopet. Så då får jag göra ytterligare ett nytt pass senare. Men men, det är sånt man får ta helt enkelt. Jag vågar då inte chansa på att namnändringen hinner gå igenom så snabbt att jag dessutom hinner göra ett nytt pass på tolv dagar. Eller vad tror ni? Någon som vet om det brukar gå fort?

Publicerat: 2011-07-30 @ 12:27:00


By request - Lila!

Jag har nämnt lila dukningar tidigare (hitta inlägget här) men nu tänkte jag lite allmännt hitta lite lila inspiration till min kära solstråle. Om det är någon annan som planerar bröllop så kan jag säga att jag har samlat all möjlig inspiration under bland annat kategorierna "dukning" och "dekorationer".

Publicerat: 2011-07-29 @ 09:24:32


Gårdagens bröllopsförberedelser

Igår frågade vi Peters snälla syster om hon ville ta sig an ett litet uppdrag under festen och det ville hon. Det känns riktigt skönt faktiskt! En sak till avbockad och vi känner oss verkligen trygga i att hon kommer göra det bra. Stressen har börjat krypa närmare nu när vi inser att vi har i stort sett bara augusti på oss att köra järnet och bli klara! Igår var vi och kikade i lokalen och gick igenom alla skåp i köket och lite sådant. Tyvärr var de stora tallrikarna ingenting att hurra för då de var ganska kantstötta och fula, däremot fanns det både asietter och kaffeskedar. Och en massa glas som vi egentligen inte behöver ;) 

Igår vad jag även och köpte några stora papper som vi ska sätta upp bordsplaceringen på sen, och så fick vi ta emot några fler O.S.A-anmälningar. :D Vi var även och kollade med andra konditorier än det vi redan varit i kontakt med angående bröllopstårtor och har börjat inse att stadens sommarpersonal egentligen inte har så bra koll trots att man vill tro att de har haft mycket att göra med sådana tårtor då den stora bröllops-säsongen snart är slut. Men vi har ett ställe till vi ska besöka och sen får vi väl se vad vi bestämmer oss för. En djungel är det i varje fall!

Publicerat: 2011-07-28 @ 07:44:11


Noter, toner, accord och...eh?

Är det någonting jag verkligen inte behärskar så är det musikernas värld med noter och accord och tja... sånt... Skickade ett mail till musikern med in- och utgångslåtarna vi vill ha, skickade även med klipp från youtube där de spelas på piano. Men nu har jag fått ett kort och koncist svar att hon vill ha noterna för att kunna bedöma om den går att spela på orgel, aha. Okey. Vart hittar jag sånt? Har satt en av mina musikaliska barndomsvänner på uppdraget och hoppas hon kan hjälpa mig. När jag har försökt fråga runt hittils har jag fått motfrågor som lika gärna hade kunnat vara matematiska termer eller på spanska, så mycket kan jag om hur man spelar musik haha. Håll tummarna att detta är enkelt ordnat!

Publicerat: 2011-07-25 @ 12:59:26


Mail hit och mail dit

Under helgen har vi bestämt oss och skickat iväg ett mail till personen vi vill ska sjunga i kyrkan, vi har mailat lite till och från och nu har vi bekräftat bokningen. Då ingen av de vi blivit rekommenderade behagade svara på mailen vi skickat så har vi nu genom google hittat en person som brukar ta på sig bröllop. Så nu håller vi tummarna att det går som vi vill och att ingen annan hunnit före!

Innan helgen fick vi även hem ett papper som bekräftade vilken präst vi ska ha och även vilken musiker och vaktmästare som jobbar under dagen. Jag har skickat iväg ett mail till musikern angående våran utgångslåt så att det inte blir något problem med den. Håller tummarna att hon redan har noterna på den om än risken är stor att det inte är så, annars får vi helt enkelt börja leta med ljus och lykta.

Imorgon ska jag ringa upp de som ansvarar för festlokalen, vi ska få låna nyckeln och åka dit och reka litegrann. Även om vi varit där flera gånger i andra sammanhang har vi snabbt insett hur lite man egentligen har lagt märke till. Förhoppningsvis kan vi då bestämma hur vi vill att borden ska stå då också. :) I veckan ska jag försöka börja med framsidorna till vigselprogrammen också och lite annat pyssel. Vi måste åka till konditoriet och prata bröllopstårtor också! Mycket att komma ihåg, tror det är dags att börja skriva listor att bocka av så vi inte missar något :)


En påminnelse till våra gäster: nu är det 8 dagar kvar till sista O.S.A!

Publicerat: 2011-07-24 @ 16:51:09


Snygg klänning med runda "silvernitar"

Image 1 of Aqua Studded Maxi DressImage 3 of Aqua Studded Maxi Dress
Den här klänningen är egentligen ingen bröllopsklänning men jag tyckte den var himla snygg och den skulle kunna fungera perfekt som brudklänning. På hemsidan finns den även i svart (bild 2) och det finns en video där modellen går i den och då ser man verkligen hur snygg den är, syns lite dåligt på bilden. Den kostar 150 dollar och hade jag passat i denna modell hade jag lätt kunnat gifta mig i den!

http://www.asos.com/Aqua/Aqua-Studded-Maxi-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1444483&cid=9979&sh=0&pge=4&pgesize=20&sort=-1&clr=White

Publicerat: 2011-07-24 @ 11:20:28


Klädkoder

Olika klädkoder brukar anges på inbjudan. Här följer de vanligaste:

Kavaj: När det står kavaj innebär det att männen ska vara iförda en mörk kostym, enfärgad ljus skjorta och svarta skor. Kvinnorna ska inte vara alltför uppklädda, men ändå vackert. Klädkoden kavaj är vanligast.

Smoking: Smoking eller aftondräkt innebär för mannen smoking med svart väst och rosett. Gördel går också bra, men då ska den helst inte vara vit. På fötterna kan det gärna vara lackskor. För kvinnorna gäller en elegant kort klänning eller en mindre elgant långklänning. Alternativt till klänningarna är fina aftonbyxor.

Högtidsdräkt: Högtidsdräkt eller frack innebär för mannen frack, vit väst och rosett. Lackskor på fötterna och eventuellt handskar på händerna. För kvinnorna är det galaklänning och fina skor som gäller. Till högtidsdräkt räknas även folkdräkt och uniform.

Valfri klädsel: Om det står valfri klädsel, väljer man som gäst vad man vill ha på sig.www.brollopssidan.se
Publicerat: 2011-07-22 @ 18:27:00


Turkos inspiration

Ett färgtema med turkosa detaljer skulle ju kunna vara riktigt snyggt om man gifter sig utomlands och vill ha turkosa stenar i sin ring (*host harkel* du vet vem du är hihi) Ibjudningskorten med kartor och den blåa dalahästen är en liten extra bonus till dig min solstråle ;) Gillar man turkost färgtema kan man ju försöka fixa den svartvita inbjudan/kartan helt i turkost istället.Publicerat: 2011-07-22 @ 09:02:59


Nu har jag hämtat vigselringen!

Jag är väldigt nöjd över min fina vigselring om än jag kanske hade velat ha den någon millimeter mindre, dom tyckte jag skulle prova lite hemma och se hur det känns. Så jag har gått och provat och funderat sen vi kom hem, tillslut suckade Peter och sa: Ta av dig den där nu, du är inte gift än! ;) hihi kanske provade nog så mycket ;)

Publicerat: 2011-07-21 @ 18:48:05


Pratat med prästen

Idag pirrade det till lite extra i magen. Jag har skrivit ett mail till våran präst med några frågor om musiken då personen som ska sjunga i kyrkan måste få veta vilka låtar som är aktuella, ville främst dubbelkolla antalet låtar osv. Och våran mailkorrenspondens har slutat med att vi bokat in mötet under v.34. Jisses, nu när mötet med prästen är inbokat så känns det i magen att det börjar närma sig! :)

Publicerat: 2011-07-21 @ 10:00:53


Vigselringen och den försvunna rispåsen

Idag ringde de från Sivs Ur & Guld där vi beställt min vigselring och sa att den hade kommit, och jag beställde sent på fredag eftermiddag! Jag är imponerad! Hon sa att Schalins tydligen brukar vara snabba, det kanske kan vara intressant att veta om det är nån därute som har lite bråttom ;)

Sen har jag hittat den hundrade rispåsen som var borta (gissar att intresseklubben antecknar för fullt). Har försökt strukturera lite bättre i kontoret där alla bröllopssaker huserar fram till den stora dagen och plötsligt låg påsen bara där. Så nu måste jag ju nästan fixa till den påsen också ;) Det känns väldigt skönt att ha ordnat det lite bättre däruppe, jag har radat upp en massa saker på skrivbordet så nu är det lätt att få en överblick över vad vi har fixat. :) Det är även några fler som anmält sig till bröllopet, till er gäster som inte anmält sig ännu kan jag påminna om att sista O.S.A-datumet bara är 12 dagar bort :)

Publicerat: 2011-07-20 @ 19:16:04


Blandad klänningsinspiration

Publicerat: 2011-07-19 @ 10:46:00


Middag med värdarna

Igår drog våran värd ihop en jättetrevlig surströmmingsmiddag för mig, Peter, värdinnan och hennes sambo. Middagen avrundades självklart med att prata bröllop. Vet inte om värdinnans sambo var så imponerad eller om det helt enkelt var ett klassiskt fall av matkoma men han somnade där han satt. ;) Det var i alla fall skönt att på allvar prata igenom bröllopsdagen, vi kollade på första utkastet av festprogrammet och jag berättade hur vi såg framför oss att kvällen skulle fortlöpa. Det känns riktigt bra!

Idag har jag haft ett släng av "undrar-om-jag-skulle-ha-tagit-en-mindre-storlek-på-vigselringen-sjukan", det klassiska när det gäller mig. Lätt att vara velig, vi tog samma storlek på vigselringen som förlovningsringen och nu när jag sitter och tänker efter så är förlovningsringen nästan lite stor. Ringde till och med och pratade med guldsmeden haha. Men hon berättade att de kommer sitta tightare när de är två och i och med att jag har gott om tid så hinner dom åtgärda det om storleken är fel. Puuuh! Nu kan jag andas ut och tänka på annat ;) Vill ju inte göra om samma miss som vi gjort tidigare då Peters förlovningsring är märkbart förstor och "hänger" på sniskan när det är kallare ute och fingrarna blir smalare. Titan är snyggt men inte så praktiskt då det inte går att storleksändra så vi ska beställa en ny ring till honom också. Oh well, nu är lunchen slut och jag måste fortsätta arbeta. Har grubblat på bröllopet hela helgen så det är lite svårt att släppa det och göra någon nytta ;)

Publicerat: 2011-07-18 @ 12:44:47


Klänningar från Vera Wang

Publicerat: 2011-07-15 @ 21:53:00


Nu är vigselringen beställd!

Jag har ju vetat länge vad jag vill ha för någon sorts ring så nu har jag varit in och beställt den, det blev en Schalins. :D Nu ska jag bara vänta i omkring 14 dagar tills jag får tjuvprova och se hur fint det kommer bli ;)

Publicerat: 2011-07-15 @ 16:11:20


Korta bröllopsklänningar

Publicerat: 2011-07-13 @ 19:42:00


Hur ligger vi till?

Postade den här listan i maj, nu tänkte jag bara stryka över det som är fixat så att jag kan se det svart på vitt hur vi ligger till :)

Maj
Har fixat framsidorna till festhäftena.
Har köpt en gästbok som ska dekoreras samt lite andra detaljer.
Har kanske fixat mina smycken till bröllopet, vi får se när dom kommer om dom känns bra.
Har hittat morgongåvan till Peter.
Vi har köpt kravatt och näsduk till Peters outfit.
Vi har nästan bestämt hur borden ska stå.
Vi har försökt få kontakt med sångare och sångerskor vi har blivit rekommenderade men INGEN svarar ju!!!


Kvar att göra i maj:
Vi ska göra något bara vi två efter bröllopet, vi måste spika om det ska bli en resa.
Prata med personen som saknas till serveringen.
Fråga en ny sångerska och hoppas att det går bättre denna gång... suck...


Juni
Prova bröllopsklänningen igen. Läs här hur det gick.
Provsmaka bröllopstårtor. Läs här hur det gick.
Ska skicka in hindersprövning och papper om ändring av efternamn (gäller sedan i 4 månader)
Ska göra provuppsättning och provsminkning.
Ska göra framsidorna till vigselprogrammen.
Pysselkväll tillsammans med värdinnan som tar huvudavsvaret och gå igenom lite detaljer.
Kontakta företaget vi ska hyra porslin mm. av och "förhandsboka". Fixat, har dock inte fått nåt svar ännu
Söka efter det som saknas till dukningen, fixa klart det som behövs.
Unna mig själv ansiktsbehandling, massage och ett besök hos frisören med färgning och hela kittet. :)


Juli
Bröllop i Malmö! :D

Köpa all alkohol i Tyskland.
Om bröllopsklänningen behöver tas in ytterligare bör det ske i slutet på juli/början på augusti.
Göra klart med Peters kläder.
Beställa vigselringarna!
Beställa blommor!
Beställa bröllopstårta!
Börja gå in skorna.
Göra övriga inköp till baren mm.
Gör klart övriga trycksaker, grunden till bordsplaceringsskylt samt "bar-meny".


Augusti
Sista O.S.A datum 1 augusti!

Kontakta fotografen och gå igenom detaljer.
Bjuda värdarna på middag och ladda inför september ;)
Öva på vigseln, prata med prästen om det inte redan gjorts.
Gå in skorna ordentlig så vi slipper skavsår på den stora dagen.
Göra klart det sista pysslet om jag inte hunnit med allt.
Kontakta cateringföretaget och bekräfta antalet.
Meddela de vi hyr porslin mm. av och bekräfta antalet.
Göra klart bordsplacering samt placeringslappar.
Göra de sista detaljerna i festhäftet.
Besöka floristen igen och kolla upp prisförslaget dom skulle ge mig på blommorna till borden.

September
Förhoppningsvis är det mesta redan fixat ;)

Köpa in "färskvarorna" till baren som behöver förvaras kylt.
Dagen innan vigseln ska vi göra i ordning lokalen.Har jag glömt nåt?

Det känns som att jag har glömt nåt på min lista, men det kanske är pga alla små detaljer som är planerade men hemliga fram till efter bröllopet då flera av våra gäster läser bloggen hihi.
Publicerat: 2011-07-13 @ 18:55:00


Äntligen är klänningen klar!

Efter allt om och men är klänningen äntligen hemma. Dom var extra smöriga och fick sy några extra stygn på den innan jag kände mig nöjd och tog med mig den. Känns väldigt skönt för nu behöver jag inte åka nåt mer till Luleå och tjaffsa med dom. Nu är det bara att vänta på att tiden ska gå så att det snart är september :D

Här kommer en bild på klänningen i bilen på väg hem till Piteå, eller tja, klänningen syns ju inte. Men närmare än så här kommer ni inte förräns jag publicerar bilder från vårat bröllop ;) Hihi!


Publicerat: 2011-07-12 @ 21:09:00


En riktig förberedelsedag

Idag var jag och Peter in till stan en sväng. Vi var in till floristen och beställde brudbuketten, ska ta kontakt med dom igen om nån vecka då som ska ge ett prisförslag på blommor till bordsdekorationerna. Vi kollade även pris på bröllopstårta hos en av de andra konditorierna i stan, dock var det mitt i lunchrusningen så vi hade inte riktigt ro att prata mer med dom. Ska försöka komma ihåg att ringa dem i veckan tror jag. Sedan köpte Peter även de skor han ska ha på bröllopet. Det blev ett par Ecco som tydligen var jättesköna, riktigt fina var dom också :) Och så var jag och hämtade hem klänningen! ;) En ordentlig bröllops-förberedelse-dag har vi haft med andra ord :)

Publicerat: 2011-07-12 @ 16:30:00


Snokat lite

Var tvungen att ringa idag och kolla vilken präst vi fått tilldelat oss. Sen frågade jag när mötet med prästen äger rum, när jag läst på forum har jag fått för mig att det var en månad innan men det är tydligen bara veckan innan vigseln man pratar med honom. Kliar mig lite i huvudet, måste jag alltså vänta till sista veckan för att göra klart vigselprogrammen? Vill ju vara säker på att jag får allt i rätt ordning ;)

Publicerat: 2011-07-12 @ 10:04:42


Våra gäster har börjat o.s.a

Under våran semester är det många av våra gäster som har meddelat att de tänker komma på vårat bröllop! Wohoo! Tyvärr är det även några som har fått förhinder men majoriteten av de som anmält sig hittils ska vara med och fira. Det känns himla kul och att folk ringer och pratar bröllop är ytterligare en sak som får det att kännas ännu mer verkligt ;)

Publicerat: 2011-07-12 @ 09:48:00


Rispåsarna är klara!Bilderna blev inte riktigt så bra som jag hoppats men nu har vi 99 stycken rispåsar (hade beställt 100 så en försvann väl efter vägen). Vi har fler rispåsar än inbjudna gäster men då vi vet att det är ett antal som inte är bjudna till festen som vill bevittna vigseln så vill vi vara säker på att så många som möjligt får en påse. Mycket ris kommer det bli ;) Minskade dock ner från den planerade matskeden till ungefär hälften. Jag är himla nöjd över våra påsar :D


Jag har skrivit om det tidigare men nämner det igen då jag inte vill att någon av våra gäster ska behöva fundera på saken, Statens Veterinärmedicinska Anstalt säger att det är en myt att "ris skulle svälla upp i fåglarnas magar och skada dem. Det stämmer inte heller, däremot har ris ett lågt näringsvärde och det är av den anledningen mera lämpligt med feta fröer som exempelvis solrosfrön."
http://www.sva.se/navigera/Djurhalsa/Vilda-djur/Allman-information-om-vilt/Utfodring-av-faglar-och-vilt/Myter-om-tillskottsfoder/

Publicerat: 2011-07-11 @ 22:47:00


Har du en blogg?

Lista dig på http://www.bloggriket.se/ så att fler hittar den!
Du får dessutom poäng för alla som klickar sig vidare från din blogg, ju fler poäng desto fler kommer hitta din blogg :)

Och om du gillar att läsa bloggar finns det alla möjliga bloggar där, bara att klicka på länken :)
Publicerat: 2011-07-11 @ 17:40:34


Klänningsjävlahelvetes

Ja, irriterad kan man lätt säga att jag är. Tur att jag inte hann sätta mig i bilen igen och köra till Luleå. När hon från Briar Rose ringde mig förra veckan sa hon att dom nu har öppet 12-17 och stängt helger (dom byter ju öppettider som andra byter underkläder). Men en magkänsla sa åt mig att dubbelkolla på hemsidan, och se där -det är stängt även måndagar! Stod nästan i dörren beredd att åka och är glad att jag kollade igen och inte litade helt på vad hon sagt, hon hade väl planerat att jag skulle komma innan helgen eller nåt. Så nu är det bara ladda om och testa imorgon istället, det är min sista semesterdag så jag hoppas verkligen att det går som det ska då. Har inte någon möjlighet att sluta tidigare från jobbet några veckor framåt nu så funkar det inte imorgon kommer det nog dröja innan jag tar mig dig. Helvetesjävlaskit. Nu förstår jag varför de flesta nöjer sig med utbudet på hemmaplan, det kan vara väldigt tjaffsigt att åka mellan speciellt när de ändrar öppettiderna hela tiden och glömmer att lämna all information... Suck...

Publicerat: 2011-07-11 @ 15:26:50


Den där bröllopsklänningen

Ska försöka ta mig till Luleå i eftermiddag och prova klänningen igen. Förhoppningsvis har ändringarna blivit bra så jag kan ta med mig den hem. Jag tror ju inte att jag kan räkna med någon kompensation för hur de behandlade mig sist trots att jag bokat tid osv. Och klänningen är redan betald så jag kan inte trycka på det heller. Så mitt råd till alla blivande brudar som precis ska köpa sin klänning, betala inte hela klänningen innan den är klar och du är till att ta med dig den hem. Jag trodde aldrig att det skulle strula som det har gjort men det hade varit skönt att ha det övertaget att den inte var helt betalad, då kan det även vara lättare att försöka få kompensation om något blir tokigt. Det är lätt att vara efterklok ;)

Publicerat: 2011-07-11 @ 10:13:00


Spretiga brudbuketter

Publicerat: 2011-07-10 @ 17:20:00


TVÅ månader kvar nu!

Nu har tiden verkligen gått fort! Är det verkligen bara två månader kvar tills vi står där inne i kyrkan??!

Publicerat: 2011-07-10 @ 16:00:00


Grattis Å & C

Det är så underbart med alla bröllop som är på gång just nu! Idag gifte sig våra bekanta Å och C, jag agerade chaufför åt några av deras bröllopsgäster och var även med och bevittnade vigseln i kyrkan. Bruden var riktigt vacker och efter alla år dom delat tillsammans sprakade fortfarande kärleken tydligt mellan dom, kan inte annat än hoppas att vi ser lika kära ut efter tolv år! GRATTIS till er båda!

Publicerat: 2011-07-09 @ 21:08:59


Hindersprövning och vigselbevis

Under våran semester har vi fått hem papper på att det är okey för oss att gifta oss då hindersprövningen och vigselbeviset som prästen ska signera har landat i brevlådan! Vi var väl aldrig oroliga att vi skulle få nej men det var väldigt kul att få hem papprena, det känns ytterligare lite mer verkligt nu :) Snart bara två månader kvar och nu börjar det märkas, måste försöka gå igenom mina listor och se vad vi har kvar att fixa. Vore skönt att hinna göra så mycket som möjligt denna månad så att augusti inte blir onödigt stressig. :)

Publicerat: 2011-07-08 @ 16:12:00


Bordsdekorationerna fixat

På väg hemåt på våran bilsemester stannade vi till på Ikea i Västerås och köpte det sista till bordsdekorationerna och lite annat bröllopsrelaterat. Så nu behöver vi inte tänka mer på det. Skönt! Jag är ju så irriterande hemlighetsfull så jag tänker inte avslöja nåt om hur vi ska duka men jag lägger in en bild på en gul och stämningsfull dukning.

 

Publicerat: 2011-07-08 @ 10:39:00


Schalins Passion

Var och provade vigselringar igår, fastnade lite för denna: Schalins Passion 237-2,51.15 (vitguld)
Har varit inne på en alliansring i vitguld liknande denna länge.


Kikade även på en med stenar runt om hela ringen (denna har runt hälften ungefär), men den kostade dubbelt så mycket än vad budgeten tillåter. Så om än den var oerhört vacker så känns det inte realistiskt. Så denna (bilden) passar både budgeten och förlovningsringen. Ska in och kolla igen någon dag när det är svalare ute så inte fingrarna är onödigt svullna vilket de kan bli av värme. Får se om det blir den här eller någon annan... Det är himla svårt att välja! De har 14 dagars leveranstid men vi planerar ändå att beställa någon gång under denna månad, vi vill vara ute i god tid så att det inte blir något strul. Hittils under allt detta bröllopsplanerandet har den extra tiden behövts, så det är dumt att börja chansa nu...

Publicerat: 2011-07-07 @ 12:25:00


Samtal från bröllopsbutiken

Idag ringde hon från Briar Rose och berättade att min klänning är klar. Hon pratade på och nämnde inte det som hänt när jag hade bokat tid och klänningen inte fanns på plats och inte ens var klar (här kan du läsa om det). När JAG tillslut tog upp det som hänt så sa hon bara "ja jag har hört om det där". Sen när jag påpekade att de faktiskt påstått att klänningen var klar för flera veckor sedan men så inte var fallet så bad hon om ursäkt men det var också allt. Återigen försökte dom skylla på att det var en tung period, jag ifrågasatte varför dom inte sa det direkt för då hade jag kunnat vänta och sluppit gå tidigare från jobbet och köra mellan Piteå och Luleå i onödan. Men jag fick inget svar. Sen sa hon att jag kan komma in och efter klockan ett imorgon för hon ska stryka den på morgonen. När jag försökte förklara för henne (återigen) att jag faktiskt har en bit att åka och inte var säker på att jag skulle hinna imorgon så lät hon nästan irriterad. Jag är fruktansvärt irriterad över allt det här men ska väl försöka ta mig dit imorgon trots allt och hämta min klänning så jag slipper åka dit igen...

Publicerat: 2011-07-06 @ 21:16:00


Ganska söta ändå ;)En bild från våran bilsemester, på Visingsö.

Publicerat: 2011-07-06 @ 19:08:01


Semester

Bristen på inlägg just nu är på grund av semester. Vi har varit på bröllop i Malmö och riktigt kommit in i bröllopsandan. Nästa vecka växlar vi upp våran planering ett steg då vi till exempel ska beställa vigselringarna och jag lovar er fler inlägg efter det. Nu ska jag fortsätta njuta av ledigheten med min blivande man och ladda för att bombardera er med inlägg! :)

Publicerat: 2011-07-03 @ 21:41:13


Grattis E & D

Idag har en av mina bästa barndomsvänner gift sig med sin stora kärlek!
Jag har helt på eget bevåg stulit en bild på deras hemsida, så vi får väl se om dom skäller på mig sen hehe.Ett stort GRATTIS till er båda, hoppas att resten av erat liv blir lika fantastist som denna dag!

Publicerat: 2011-07-02 @ 23:42:00


Att göra lista - juli

cirka 2 månader kvar - åker till Malmö och kommer i bröllopsstämning!

  • Bestämma vad vi ska ha i baren och göra inköp i Tyskland.
  • Prova bröllopskläderna och sy in om det behövs.
  • Beställa vigselringar! :)
  • Beställa blommor!
  • Beställa bröllopstårta!
  • Gå igenom alla mina listor igen - har vi allt??!
Publicerat: 2011-07-01 @ 10:49:00RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!