Förberedd på regn

Vissa säger att regn på bröllopsdagen bringar tur medan andra säger tvärsom så det är nog helt upp till brudparet att tro som dom vill, men det kan ju vara tråkigt om regndropparna tynger ner den vackra frisyren. Om du vill vara förberedd på regn på bröllopsdagen så finns det ju självklart paraplyer för just det ändamålet. Dessa nedan kommer från www.balunz.se. Sedan finns det en uppsjö av "bröllops-paraplyer", även om jag tycker att ett "vanligt" paraply gör jobbet lika bra så kan dom vara ganska charmiga ;)

Cremefärgat paraply från Lisbeth DahlRomantiskt paraply från Lisbeth DahlParaply Grått/silver från Lisbeth DahlCremefärgat paraply med volang, från Lisbeth DahlParaply puderrosa med glittriga prickar, från Lisbeth Dahl

Publicerat: 2011-03-27 @ 09:56:00


2 kommentarer
Postat av: Åsa

Ja hoppas såklart på sol på våran dag, men har köpt ett jätetfint paraply ifall om regn.. De e från Lisbeth Dahl, lila med prickar, som kommer att passa vårt tema perfekt! :)

2011-03-27 - 19:38:06 | URL: http://www.brollopibyn.blogspot.com
Postat av: Elin (blivande bruden)

Nä man håller ju alla tummar och tår för att få en solig dag, men det är bra att ligga steget före och vara förberedd :)

2011-03-27 - 19:46:15 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!