Året som varit

Här bjuder vi på en liten snabb sammanfattning av året 2010.

Årets stora händelse:
Måste ju ändå vara frieriet!
Årets förändring: Att plötsligt ha en ring på vänster ringfinger, den förändringen känns nog störst för Peter som är väldigt ovan att ha smycken.
Årets huvudvärk: Byggare som inte blir klara i tid och gårdprojektet som blev fördröjt tills snön har töat bort.
Årets resa: Turkiet är det logiska valet då det är den enda utlandsresan vi gjort i år. Men de Stockholmsresor som vi gjort under året kommer också högt upp på listan!
Årets köp: En ny säng, och inte vilken säng som helst: en Carpe Diem. Ljuvligt!
Årets konsert: Elin säger KISS, Peter lutar mer åt AC/DC. Vädret drog ner upplevelsen då vi såg Iron Maiden och vi var som stelfrusna fiskpinnar, annars kanske våra svar hade varit annorlunda.
Årets fest: Grillfesten i maj, efter att Peter friat, slåss mot bartömnings-festen vi hade i oktober.
Årets hotellnatt: Nordic Light Hotel i Stockholm överträffade våra förväntningar med en helsvart och jätteläcker hotellkorridor (våning 7) och ljussättningar med hjärtan i hotellrummet. Fräscht, modernt, prisvärt och mitt i centrum. Där bor vi fler gånger!
Årets överraskningar: Elins lillebror annonserade att han och hans fästmö blir föräldrar till våren! Peters syster och hennes sambo överraskade med att passera stadshuset på väg på sin utlandsresa.

Och det här är vad vi tror kommer hända under 2011

Det blir bröllop i Piteå (vårat) och Malmö (vänner), Elin blir faster, gården ska bli klar och vi ska bli vältränade inför bröllopet.  Vi kommer få leva med fotona från bröllopet i resten av våra liv, då vill vi vara i form! Sen räknar Elin med att skriva klart sitt C-arbete och äntligen ta ut sin examen inom Upplevelseproduktion till sommaren. Nästan hela året kommer att spenderas med att planera och förbereda oss för bröllopet då vi gifter oss på hösten. Vi ser fram emot ett spännande år!
VI ÖNSKAR ER ALLA ETT GOTT NYTT ÅR!

Publicerat: 2010-12-31 @ 10:08:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!