Tre veckor kvar

Dum-dum-di-dum-dum-dum-di-dum. Tja, det där var mitt försök att skriva ner hur man nynnar en del av bröllopsmarchen haha. Tre veckor kvar nu innan vi står där framme!

Jag vet att det är åtminstone en av er som läser bloggen som ska gifta er samma dag. Hur känns det i eran mage? Har ni mycket kvar att göra? Här har fjärilarna i magen börjat vakna till liv och vi har verkligen fullt upp! :)

Publicerat: 2011-08-20 @ 16:00:00


4 kommentarer
Postat av: Therese

Fullt upp här med! Fixade vigselringen idag, provat klänningen (min klänningshistoria är om möjligt hemskare än din, dom (Lilly) försökte pracka på mig en provklänning! Efter att jag blivit lovad och betalat för en nyuppsydd. Det såg ut som en clown torkat sig i ansiktet med den och det här var för bara två veckor sedan, dvs. ett alternativ stod liksom inte att hinna fixa. Men efter många om och men så löste det sig bra!) med alla accessoarer samt med nytt, underbart halsband (men kan inte bestämma mig för vad som blir bäst eftersom frisyren inte är spikad trots konsultationen! Velar in i det sista), vi sliter med festprogrammet as I write, gjort beställningslista till systembolaget och funderar på hur vi ska kunna frakta 100 gladiolus och andra blommor till festlokalen... Så mycket att göra nu så pirret har faktiskt inte börjat ännu! Men tårtan klarade vi av i början av semestern! Hoppas er lista bockas av som planenligt! ;) (vad långrandig jag blev! Haha! Det hjärtat är fullt av...)

2011-08-20 - 19:01:02 |
Postat av: Elin (blivande bruden)

Jisses! Det där med klänningen lät ju verkligen inte trevligt. Skönt att det ändå löste sig bra så att du är nöjd. :) Fjärilarna dövas ordentligt av alla "att göra", men det kanske är bra så man inte hinner bli alltför nervös ;)

2011-08-22 - 06:39:27 |
Postat av: Helena

Jag är ömsom helt lugn och tänker det blir som det blir, det blir bra. Ömsom: HJÄÄÄLP. :)En del kvar, främst bordsplaceringen, vad har ni för upplägg?

2011-08-22 - 15:17:23 |
Postat av: Elin (blivande bruden)

När det gäller bordsplaceringen så är vi inte så traditionella. Vi låter par sitta brevid varandra och försöker sätta folk brevid någon de träffat tidigare om än vi försöker blanda kompisgäng och syskon lite. Vi kommer ha ett bord med föräldrar, styvföräldrar och mor-/farföräldrar och kommer sitta ensamma vid honnörsbordet. Och så försöker vi hålla det varannan kille-tjejj.

2011-08-22 - 20:25:07 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!