Gårdagens bröllopsförberedelser

Igår frågade vi Peters snälla syster om hon ville ta sig an ett litet uppdrag under festen och det ville hon. Det känns riktigt skönt faktiskt! En sak till avbockad och vi känner oss verkligen trygga i att hon kommer göra det bra. Stressen har börjat krypa närmare nu när vi inser att vi har i stort sett bara augusti på oss att köra järnet och bli klara! Igår var vi och kikade i lokalen och gick igenom alla skåp i köket och lite sådant. Tyvärr var de stora tallrikarna ingenting att hurra för då de var ganska kantstötta och fula, däremot fanns det både asietter och kaffeskedar. Och en massa glas som vi egentligen inte behöver ;) 

Igår vad jag även och köpte några stora papper som vi ska sätta upp bordsplaceringen på sen, och så fick vi ta emot några fler O.S.A-anmälningar. :D Vi var även och kollade med andra konditorier än det vi redan varit i kontakt med angående bröllopstårtor och har börjat inse att stadens sommarpersonal egentligen inte har så bra koll trots att man vill tro att de har haft mycket att göra med sådana tårtor då den stora bröllops-säsongen snart är slut. Men vi har ett ställe till vi ska besöka och sen får vi väl se vad vi bestämmer oss för. En djungel är det i varje fall!

Publicerat: 2011-07-28 @ 07:44:11


1 kommentarer
Postat av: Anonym

hej ramlade in på din sida, kul att följa din sida, Vet en tjej som är duktig på tårtor. hon har en blogg som inte är så uppdaterad men hon har gjort flera olika bröllopstårtor. vet ej pris menn kan vara värt att kolla upp hannastartor.blogg.se

2011-07-30 - 02:49:49 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!