Mail hit och mail dit

Under helgen har vi bestämt oss och skickat iväg ett mail till personen vi vill ska sjunga i kyrkan, vi har mailat lite till och från och nu har vi bekräftat bokningen. Då ingen av de vi blivit rekommenderade behagade svara på mailen vi skickat så har vi nu genom google hittat en person som brukar ta på sig bröllop. Så nu håller vi tummarna att det går som vi vill och att ingen annan hunnit före!

Innan helgen fick vi även hem ett papper som bekräftade vilken präst vi ska ha och även vilken musiker och vaktmästare som jobbar under dagen. Jag har skickat iväg ett mail till musikern angående våran utgångslåt så att det inte blir något problem med den. Håller tummarna att hon redan har noterna på den om än risken är stor att det inte är så, annars får vi helt enkelt börja leta med ljus och lykta.

Imorgon ska jag ringa upp de som ansvarar för festlokalen, vi ska få låna nyckeln och åka dit och reka litegrann. Även om vi varit där flera gånger i andra sammanhang har vi snabbt insett hur lite man egentligen har lagt märke till. Förhoppningsvis kan vi då bestämma hur vi vill att borden ska stå då också. :) I veckan ska jag försöka börja med framsidorna till vigselprogrammen också och lite annat pyssel. Vi måste åka till konditoriet och prata bröllopstårtor också! Mycket att komma ihåg, tror det är dags att börja skriva listor att bocka av så vi inte missar något :)


En påminnelse till våra gäster: nu är det 8 dagar kvar till sista O.S.A!

Publicerat: 2011-07-24 @ 16:51:09


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!