En liten uppdatering

Jag är imponerad att ni fortfarande är många som läser trots bristen på inlägg! Att vara gift är fantastiskt! Jag ska erkänna att vi inte tagit itu med allt från bröllopet ännu. Luften gick ur oss fullständigt efter våran underbara bröllopsdag och vi har en hel del cd-skivor med bilder att gå igenom som våra underbara gäster skickat till oss, vi har videos att titta på och saker att få undan. Men sakta börjar vi få tillbaka orken igen så snart ska väl det också åtgärdas, sen när vi får alla foton från fotografen ska jag pyssla ihop lite tack-kort också. Måste ordna med fotona på våra gäster som ska in i gästboken också. Och fixa ett snyggt bröllopsalbum samt skicka foton för framkallning. Det är mycket att fixa även efter bröllopet men det är skönt att vi inte har någon egentlig tidspress för allt det :)

Börjar vara lite uppretad kring att jag inte fått någon bekräftelse på namnändringen ännu! Vet ju knappt vilket efternamn jag ska uppge när någon frågar. Men jag har ringt skatteverket och de hade fått in alla dokument i varje fall så då behöver jag inte fundera på det. Bara att vänta på att dom ska orka knappa in det i sin dator och skicka ut ett papper till mig. Att det ska ta sån faslig tid!

Ska försöka ta mig i kragen och få till några inlägg snart, de kommer inte komma lika tätt som de gjorde innan våran bröllopsdag men mitt mål är att hålla denna blogg levande ändå. Jag har ju en kär vän som ska gifta sig inom en överskådlig framtid så kanske jag kan hjälpa henne med inspirationsbilder, är det någon av er läsare som ska gifta sig och vill ha inspiration kan ni väl kommentera och skriva vad ni söker. Alltid roligt att ha en anledning att kolla på bilder och söka lite inspiration. För även om vårat bröllop är genomfört och klart så är det himla kul med planering och just fenomenet bröllop!

Publicerat: 2011-10-28 @ 08:52:16


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!