Våran dukning och dekorationer

Några bilder på våran dukning, de jag har åtminstone. Vi valde att ha svarta dukar, vita höga ljusstakar med vita blockljus, vita glasvaser med gula (och några vita) rosor i, vitt porslin, vita tygservetter och små dekorationskristaller. Bordsplaceringen var små askar med några av våra favoritgodisar i och festprogrammen såg ut som inbjudningarna och vigselprogrammen. Vinetiketterna beställde vi via vistaprint. Vårat honnörsbord hade en vit duk längst "fram" och en annan sorts vas. Bakom där vi satt hade vi ställt upp våra fina frigolitbokstäver! :)

Våran lokan var omgiven av stora fönster, även i fönstrena ställde vi vita ljusstakar och vi hade även stora vita heliumballonger blandat med mindre gula på sina ställen. Bordet där fördrinken stod och där gästboken och diverse annat fanns hade vita dukar men samma blommor och ljusstakar samt bordskristaller. På baren stod en stor bukett med rosor och en ljusstake. Vi hade även fäst en ljusslinga med "hängande delar" på framsidan av baren som gjorde hela baren väldigt inbjudande. Ovanför dansgolvet hängde vi discokulor och några färgade lampor för att få stämningen.

Vi är grymt nöjda över dukningen och när kvällen kom var det otroligt mysigt med alla blockljus som var spridda över hela lokalen!

Publicerat: 2011-09-13 @ 10:01:00


1 kommentarer
Postat av: Siri

Så snyggt!

Var har du hittat de små paketen som ni hade som bordsplaceringar?

2011-11-04 - 11:37:05 | URL: http://inredmera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!